Tornar

Núria Vilà

Col·laboradors i antics membres

Professora Jubilada

Edifici G5 – Despatx 129

[email protected]

 

És professora del Departament de Didàctica de la Llengua, la Literatura i les Ciències Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 1979. Ha exercit la docència a les Facultats de Ciències de l’Educació i de Psicologia. Ha format part de diversos projectes a l’entorn de l’educació per a la diversitat lingüística i cultural: EVLANG, JALING, Union Latine i GREIP, sobre les noves tecnologies aplicades a l’educació: PEDACTICE, i sobre la literatura infantil i juvenil: Xarxa temàtica de literatura infantil i juvenil catalana. A més a més de la docència universitària, s’ha dedicat a la formació permanent del professorat de primària i secundària.

En la seva tesi doctoral, titulada “Una aproximació a la informàtica educativa. La construcció del relat”, dirigida pel Dr. Artur Noguerol i Rodrigo, analitza els processos d’escriptura amb la mediació d’un programa informàtic per a la construcció de relats i la definició dels contextos educatius que han d’acompanyar una activitat amb intervenció de productes multimèdia.

Actualment està en règim d’emeritatge, una etapa daurada que li permet combinar les col·laboracions professionals amb les activitats personals.