Tornar

Martina Fittipaldi

Professorat de la UAB

Professora associada

[email protected]

 

Professora en Lletres per la Universidad Nacional de Salta (Argentina), Màster en Recerca de Didàctica de la Llengua i la Literatura per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Màster en Llibres i Literatura per Nens i Joves per la UAB i el Banco del Libro de Veneçuela i Doctora Cum Laude en Didàctica de la Llengua i de la Literatura per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Docent en els àmbits d’educació secundària i universitària, ha treballat com a mediadora i investigadora del Plan Nacional de Lectura en Salta (Argentina). Ha impartit cursos, tallers i seminaris. Com a investigadora ha presentat comunicacions i ha publicat articles sobre diferents temes relacionats amb la lectura i la literatura.

La seva tesi, ¿Qué han de saber los niños sobre literatura? Conocimientos literarios y tipos de actuaciones que permiten progresar en la competencia literaria (http://www.tesisenred.net/handle/10803/131306), treballa sobre anàlisi de currículums i programació d’aprenentatges i pràctiques literàries.

Actualment compagina la docència al Màster en Llibres i Literatura per a Infants (UAB- Banco del Libro), la docència al Departament d’Educació Lingüística i Literària i Didàctica de les Ciències Experimentals i de la Matemàtica de la Universitat de Barcelona (UB), i la formació permanent del professorat.