Tornar

Publicació de l’INFORME NACIONAL a Espanya “Young Children (0-8) and digital technology – 2015”, coordinat pel Joint Research Centre de la Comissió Europea

Coincidint amb el Safer Internet Day (https://www.saferinternetday.org/), dues investigadores GRETEL, en col·laboració amb un equip d’investigadors de la Universidad Autónoma de Madrid, publiquen l’informe nacional “Young Children (0-8) and digital technology – 2015, 2a fase”.
La Dra. Cristina Aliagas (UAB, Grup GRETEL) i el Dr. David Poveda (UAM) en són els responsables i coordinadors a Espanya. La Cristina Correro, del grup GRETEL, també n’és coautora. L’objectiu d’aquest estudi ha consistit a explorar la presència a la xarxa dels nens i nenes, com donen sentit i usen la tecnologia a la seva vida, i quines són les estratègies de gestió de la tecnologia en l’entorn familiar desplegades per part dels pares. A Europa, la investigació ha estat coordinada per la Comissió Europea, el Joint Research Center, i l’Institut de Protecció i Seguretat dels Ciutadans en el marc del projecte institucional ECIT (Empowering Citizen’s rights in emerging ICT). Des de l’any 2014, el treball de camp s’ha realitzat simultàniament 19 països a través de 37 institucions universitàries participants.
Podeu llegir l’Informe Nacional 2015 aquí.
Podeu llegir la nota de premsa aquí